Як проходив турнір пам’яті загиблого військового під Кіровоградом (ФОТО)

19.07.2017 15:16
image

Як повідомляв DOZOR, під Кіровоградом  на території риболовно-спортивної бази «Червоний кут» відбувся риболовний турнір пам’яті загиблого Героя України Юрія Коваленка. Про подробиці проведення турніру у коментарі сайту DOZOR розповів військовий окремого 17-го батальйону, ветеран АТО Віталій Немировський.

За його словами, метою заходу є не змагання риболовів, а тепла зустріч друзів- військових. Багато з присутніх учасників турніру досі воюють в зоні антитерористичної операції на сході країни, а є ті, котрі зовсім нещодавно повернулися додому. Тому турнір та риболовля, як один з видів релаксу, їм просто необхідний, пояснює військовий.

«Збір на турнір був о 5-й ранку. О 6:00 традиційно ми підняли прапор України, а після цього вшанували пам’ять Юрія Коваленка хвилиною мовчання. Взагалі я з задоволенням беру участь у цьому турнірі. Перед нами виступив командир 3-го полку спецназу, а після цього ми визначилися з завданнями та провели жеребкування серед команд-учасників, їх було 32, по дві людини у кожній. Водойма була поділена на 32 сектори. І ми протягом дня рибалкували. Торік зайняли третє місце, а в цьому році нам не пощастило. Можливо, тому, що недалеко від нашого сектору лунала  гучна музика, а  риба, як відомо, полюбляє тишу», - розповідає Віталій Немировський.

По завершенню турніру була організована культурна програма, а також частування козацьким кулішем. За інформацією, організатором даного заходу, як і минулого року, є ГО "Червоний Кут", керівником якої є Юрій Левченко. 

image
image
image
image
image
image
image
image

Фото Олега Левченка

Переглядiв: 966