Як проходив Великодній благодійний аукціон у Кіровограді (ФОТО)

04.04.2018 15:54
image

В обласному художньому музеї відбувся традиційний щорічний Великодній благодійний аукціон сьогодні, 4 квітня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, цього разу на аукціон надійшло майже 40 робіт знаних художників. Як і торік, кошти, які зібрали під час торгів, направлять на закупівлю обладнання для обласного онкологічного диспансеру.

«Це дуже визначна подія для нас, найочікуваніша протягом року. Чекаємо усі, щоб допомогти онкохворим. Ми будемо намагатися зробити якомога більше для того, щоб зібрати кошти для придбання обладнання для онкологічного диспансеру», - зазначила під час відкриття аукціону директор художнього музею Тетяна Ткаченко-Суханова.
«Дуже приємно бути присутнім на цій зустрічі. Я вперше на такому заході і мені дуже важко добирати слова, але вони від душі. Тут зібралися люди, яким небайдужі долі наших онкопацієнтів, які переживають потрясіння – душевні та фізичні. Але завдяки вашій увазі, меценатів, небайдужих, цей захід вже не вперше відбувається. Дуже дякуємо вам від усіх пацієнтів, які вже отримали високоякісну допомогу, яку ви надали. Наразі нам дуже необхідний апарат для електрозварювання біологічних тканин. Цей апарат дозволить робити високотехнологічні онкохірургічні хірургічні втручання, його застосовують при різних типах онкології», - звернувся до учасників аукціону керівник диспансерно-поліклінічного відділення онкодиспансеру Анатолій Караськов.

За словами медика, даний апарат надасть змогу робити більш якісні операції, зокрема, в онкомамології та онкогінекології.  У рамках торгів представили та успішно пустили з молотка роботи місцевих митців та художників-аматорів -  Олександра Давиденка, Ольги Самсонової, Фелікса Полонського, Анатолія та Сергія Шаповалових, Анатолія Кімнатного, Володимира Крутоуса, Людмили Макей, Наталії Соловйьової, та інших. Крім цього, впродовж підготовки до заходу були продані квитки на суму понад 18 тисяч гривень.

«Всі аукціони відрізняються один від одного.  Ми перед початком кожного не знаємо, скільки прийде покупців, під час аукціону продаємо квиточки. Можливо,  ми не перевершили суми, які зібрав цьогорічний аукціонів за минулі роки. Але ми зібрали суму, яка необхідна для закупівлі обладнання», - підсумувала Ткаченко-Суханова.

Під час аукціону було зібрано 77 тисяч 900 гривень. Організатори сподіваються, що лоти, які не продали під час аукціону, знайдуть своїх власників найближчим часом.

«Для мене благодійність - поклик душі. Протягом чотирьох років підтримую даний аукціон і хочу закликати всіх меценатів нашої області, нашого міста, щоб вони долучалися та  робили добро для людей, дітей, сімей, для тих, хто потребує допомоги. Усі дії, які є благодійними, мають дарувати радість. Наша родина подарувала картину Анні Зарічній з повагою, для того, щоб у неї був стимул  продовжувати робити добро, а також, щоб підтримати настрій аукціону», - розповів голова обласної Спілки вірмен Тігран Хачатрян.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 2844