Як пройшов Великодній благодійний аукціон у Кропивницькому (ФОТО)

29.04.2021 11:24
image

В обласному центрі в музеї мистецтв відбувся традиційний Великодній благодійний аукціон вчора, 28 квітня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, цьогоріч на торги виставили 27 лотів – картини та інші твори мистецтва. Серед них картини митців з Кропивницького, Малої Виски, Одеси та Новоархангельська, зокрема, роботи передали художники Сергій Шаповалов і Сергій Дрига, Людмила Кривенко та Фелікс Полонський, Сергій Марущак та Олена Крокодиленко, Олег Рудий та Анатолій Кімнатний, Володимир Крутоус та Ольга Краснопольська, Світлана Хавроненко та Валерій Давидов, Наталя Завалій і Олена Кутецька, Оксана Калюжна та Дмитро Тарасенко, Андрій Хворост і Зоя Юзвенко, Альона Лісова та Ірина Кухаренко. Керамічні твори авторства Олександра Гавриленка передав Анатолій Войний. Колективну роботу для аукціону написали в Арт-студії «Індіго». Із приватної колекції галереї «Єлисаветград» на аукціон потрапила робота Анатолія Шаповалова.

Картини можна було придбати безпосередньо на аукціоні в музеї та в онлайн-режимі. Картини придбали Це Тігран Хачатрян, Руслан Згривець, Анастасія Табалова, Сергій Шульга Ірина Саєнко, Андрій та Яна Назаренки, Дарія Гребенюк і Михайло Бєжан, Олександр Дануца і Олександр Кулітка, Галина Кузьменко і Олександр Корінний. Придбали кілька творів мистецтва і лікарі закладу - Валерій Заремба та Валерій Скороход.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Загальна сума коштів, зібраних від продажу картин під час аукціону склала 98 050 грн.   Цю суму передадуть для закупівлі  дефибрілятора для четвертої міської лікарні Кропивницького.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

 

Переглядiв: 1856