Як студенти кіровоградського медвишу змагалися у «Битві націй» (ФОТО)

31.05.2019 14:43
image

В обласному центрі відбувся медично-краєзнавчий квест «Битва націй» серед студентів Донецького національного медичного університету сьогодні, 31 травня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, захід проводиться вже втретє. За перемогу у квесті боролися майбутні медики у складі 5 команд, зокрема, з Узбекистану, Єгипту, Індії, України.

«Мені надзвичайно приємно, що цей квест вже став традицією у нашому університеті. Дійсно, на цих змаганнях у вас буде змога проявити свої знання, показати, чому ми вас навчили протягом трьох чи двох років. Таким квестом ми повільно підходимо до завершення весняного семестру. Я бажаю вам успіхів», - звернувся до учасників заходу декан другого медичного факультету, заслужений лікар України Петро Сидоренко.

Після привітання від керівництва закладу команди студентів пройшли етап жеребкування та почали виконувати поставлені перед ними завдання. Маршрут для команд проклали по найбільш відомим місцям обласного центру.

image
image
image

Зокрема, змагання стартували від бібліотеки імені. Чижевського, потім студенти отримували завдання у бібліотеці Шевченка, педагогічному університеті, Коваліському парку, краєзнавчому музеї, лікарні святого Луки, Фортечних валах. На кожній локації студенти отримували задачі з різноманітних дисциплін – гістології, фізіології, анатомії, мікробіології, а також зі знання мов.

image
image
image
image
image
image

Фінал «Битви націй» відбувся на території парку імені Пушкіна (Козачий острів). За підсумками змагань, перемогу здобула команда медичного факультету №2, де навчаються українські студенти. 

image
image
image
Переглядiв: 1891