Як святкуватимуть новорічні та різдвяні свята в Кіровограді (ПРОГРАМА)

11.12.2018 07:24
image

Програма святкування Нового року та Різдва буде насиченою та яскравою. Про це під час прес-конференції повідомила заступник міського голови Наталія Дзюба сьогодні, 11 грудня, інформує медіапортал DOZOR.

Так,  традиційно святкування розпочнеться з Дня святого Миколая, 19 грудня.

О 15:30 управління підтримки населення готує зустріч дітей, батьки який загинули в зоні проведення АТО, зі святим Миколаєм. Під час цього заходу в міськраді дітям вручать подарунки.

О 16:30 на площі перед міськрадою містян зустрінуть понад півсотні святих Миколаїв. В рамках заходу відбудеться нагородження переможців конкурсу «Дитина року», а також вручення подарунків вихованцям дитбудинку «Наш дім» та дітям переселенців.

До Дня святого Миколая діти прикрашатимуть ялинки біля міськвиконкому іграшками, створеними власноруч. Вже 19 грудня буде визначена найкраще прикрашена ялинка і діти отримають подарунки. В рамках свята також через волонтерів будуть передані новорічні подарунки для військових, які також підготували діти.

Після завершення дійства пред міськвиконкомом святкування переміститься на площу Героїв Майдану. Увечері відбудеться концерт камерного оркестру «Концертіно» та оркестру музичного коледжу. На містян очікує концерт столичних гостей «Шпилясті кобзарі».

З 17:00 на площі Героїв Майдану працюватиме резиденція святого Миколая, до якого можуть підійти діти, заспівати пісню чи прочитати вірш та отримати солодкий подарунок.

Вже 29 грудня о 10:00 в обласній філармонії відбудеться новорічна ялинка міського голови.

6 січня на площі Героїв Майдану зберуться вихованці музичних шкіл та позашкільних заходів, які запрошуватимуть міста поспівати колядок та щедрівок.

 

Переглядiв: 1696