Як театр «В гостях у казки» відзначив подвійний ювілей (ФОТОРЕПОРТАЖ)

30.11.2017 10:10
image

У Кіровограді в обласній філармонії відбувся урочистий концерт з нагоди 35-річчя театру танцю «В гостях у казки». Про це повідомляє DOZOR.

Так, під час урочистостей відзначили ще й  20-річний ювілей школи естетичного виховання “В гостях у казки”. Розпочався захід яскравими хореографічними виступами вихованців театру танцю. Крім цього, присутнім презентували короткі відеоролики, в яких відображена  історія створення та розвитку театру та школи.

«Ця дата історична для міста та області. Ювілей цього колективу - це дійсно велика подія, оскільки за 35 років від дня створення колективу його школу пройшли тисячі вихованців. Якщо вважати, що у нас в області за статистикою 70 позашкільних закладів, то цей -  один з найбільших. Якщо у нас в області танцює кожна десята дитина, то з огляду на дійства, які ми тільки що бачили, здається, що усі діти селища Нового танцюють у цьому колективі. Від малого до дорослого», – долучилася до привітань заступник начальника управління освіти ОДА Лідія Шатна.


До вітань долучився й громадський діяч, голова  громадської організації "Перспектива міста" Артем Стрижаков. 


"Чудові враження від концерту! Діти дуже талановиті, виступи – дійсно на високому рівні. Приємно, що в нашому місті є такі серйозні  колективи з великим досвідом за плечима, як «В гостях у казки», який випустив безліч талановитих людей ", - сказав у коментарі сайту DOZOR Артем Стрижаков.

Засновниця театру танцю Ірина Русул подякувала присутнім  за теплі слова, подарунки, відзнаки та додала, що колектив планує й надалі розвиватися, брати участь в міжнародних та всеукраїнських конкурсах та здобувати перемоги.

Під час урочистостей гостям  показали відеопривітання від випускників театру танцю з різних куточків світу - Польщі, Туреччини, Швеції.


«Дорогі Ірино Василівно та Миколо Івановичу Русули, вітаю вас та всіх нас з ювілеєм! Дякуємо, що навчили мріяти та відкрили кордони. Саме завдяки вам я навчилася працювати та досягати успіху. Ви заклали в наші маленькі голови те, що не існує словосполучення «не можу», буває -  «не хочу». Дякую вам за десять років навчання у прекрасному колективі! Розвивайся та рости далі моя «казка»», – привітала ювілярів колишня учасниця колективу Олена Фроленко зі Швеції.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 2503