Як у Кіровограді готуються до Дня вуличної музики

08.05.2017 14:47
image

В обласному центрі завершується підготовка до некомерційного музичного заходу «День вуличної музики», зокрема тривають перемовини щодо онлайн-трансляції та зйомки на дронах. Про це сайту DOZOR розповів один з організаторів заходу Дмитро Таращук.

«Підготовка майже на фініші. Вже 10 травня ми почнемо робити line-up. Ось-ось має вийти рекламне відео і будемо транслювати його на брендмобілі, який їздить містом. Найближчими днями маємо отримати банери та афіші для нашого міста. У локаціях все про все домовлено.  Також зараз вирішуємо, чи буде пряма трансляція», – розповів Дмитро Таращук.

За його словами, заявки на участь у вуличному фестивалі наразі подали 16 груп і вже 20 травня кіровоградці почують на вулицях міста альтернативний рок, блюз та народні пісні. 

 «Зареєструвалося близько 16 музичних гуртів, окремо зареєструвалися сольні виконавці. Однак список продовжує наповнюватися - заявки приймаються до 12 травня. Окрім музикантів нашого міста, наразі заявки подали групи з Одеси, Києва та Миколаєва. Перша локація «Музейні гостини» буде напроти краєзнавчого музею, а друга – біля  парасолькової алеї на Дворцовій, вона називатиметься «Не поспішай під парасольками». Біля закладів-партнерів будуть виступати музиканти зі своєю апаратурою. В основному гратимуть легкий рок, блюз, альтернативний рок, народні пісні і навіть важкий рок», – додав Дмитро Таращук.

Як повідомляв DOZOR, музичний захід відбудеться 20 травня і триватиме з 12.00 до 22.00. День вуличної музики – це некомерційний проект, який проводиться одночасно у 40 містах України. Відомі музиканти, зокрема лідер гурту «Табула Раса», закликають долучатися до цього яскравого дійства.

Фото sumy-news.in.ua

Переглядiв: 1637