Як у Кіровограді оновили приміщення дитячої амбулаторії (ФОТОРЕПОРТАЖ)

11.09.2017 13:17
image

В обласному центрі відкрили оновлене приміщення амбулаторії загальної практики-сімейної медицини № 4, що на вулиці Генерала Жадова сьогодні, 11 вересня. Про це повідомляє DOZOR.

Оновлення приміщення проводили у два етапи:  торік відновили праве крило,  а цього річ -  ліве. За інформацією начальника управління охорони здоров'я міськради Оксани Макарук, на другу чергу реконструкції витратили майже мільйон гривень.

"Проведено капітальний ремонт. Ми закуповували сухожари,  холодильники, електрокардіограф і медичні меблі,  тобто ваги, ростоміри, апарати для вимірювання тиску", - зазначає головний лікар медзакладу Сергій Златопольський.
"Обслуговуємо понад 11 700 дитячого населення та 4350 осіб  дорослого населення Озерної балки, 101-го та 102-го мікрорайонів. Загальна кількість працівників -  44, зокрема, у медзакладі працюють два сімейних лікарі та десять педіатрів, а також медсестри та санітари", - додає головлікар.

Також у  закладі оновили кабінети для прийому.

"До нас прибувають новонароджені діти. За тиждень 15 діток,  за місяць -  близько 60 малюків. Кадрів нам вистачає", - зазначила завідувач амбулаторії Надія Пупань.
"Лікуємо від новонароджених до дорослих. У мене на дільниці трохи більше, ніж 2000 людей. Це норма. У день приходить близько 20 пацієнтів і прийом у нас триває 4,5 години. У період епідемій близько 30 осіб на день. У нових умовах людей приймати буде значно зручніше", -говорить сімейний лікар Лейла Цимба.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1189