Як у Кіровограді під час «AgroExpo»  змагалися найсильніші чоловіки світу (ФОТО)  

29.09.2018 10:14
image

В обласному центрі в рамках масштабної агропромислової виставки «AgroExpo» провели етап Кубка світу зі стронгмену  «Strongman AGROEXPO cup 2018» вчора, 28 вересня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, у змаганні взяли участь 9 атлетів, зокрема, з України, Литви, Польщі і Грузії.

«Я займаюся спортом вже 16 років, а саме стронгменом протягом 10 років. Тут зібралися дуже сильні атлети і кваліфіковані судді. Завдання, які поставили сьогодні я осилив, але щоразу хочеться боротися і показувати особисті рекорди. Суперники були дуже сильні і кожного разу показують надзвичайну силу волі. До змагань ми готуємося протягом сезону і можна сказати, що я увесь час готувався», - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR учасник заходу з Івано-Франківська Роман Шмигельський.

Тож під час конкурсу відмінили змагання, під час якого учасники мали перетягувати екскаватор «Elex» вагою 8 тонн. Атлети змагалися також  тязі сівалки. Крім того, для глядачів також влаштували естафету з перетягування спортивного снаряду на швидкість.  Головним суддею змагань виступив володар титулу «Найсильніша людина світу 2004» Василь Вірастюк.

image
image
image
image
image
image

За підсумками змагань, перше місце виборов поляк Рафал Кобиляж, а друге і третє місце посіли українці Павло Кордіяка і Павло Гайша.

«Виставка проходить на  високому рівні, організатори молодці, адже передбачили навіть місця для паркування для тих, хто бажає потрапити на цей захід. Крім того, дуже цікаве змагання, яке пропагандує здоровий спосіб життя серед молоді.  Я прийшов, щоб подивитися на спортсменів, які досягли таких результатів», - розповів у коментарі медіапорталу  DOZOR гість заходу Павло Іванов.

image
image
image
image
image
image

Як раніше повідомляв DOZOR, в обласному центрі  вшосте відкрилася масштабна агропромислова виставка «AgroExpo». У рамках виставки стартував і «Покровський ярмарок», на якому низка районів Кіровоградщини демонструють свої досягнення і особливості. Також в рамках масштабної агропромислової виставки на «Покровському ярмарку» відбувся конкурс «Гарбуз-велетень» . Також політик Олег Ляшко вперше відвідав виставку «AgroExpo» в Кіровограді. Крім того, відбулося традиційне шоу «Бікіні-мийка».

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1885