Як у Кіровограді презентували фотоальбом "Поема про місто" (ФОТО, ВІДЕО)

12.09.2017 07:22
image

У міській раді презентували фотоальбом "Поема про місто" вчора, 11 вересня. Про це повідомляє DOZOR.

У альбомі містяться десятки світлин обласного центру, підприємств, навчальних та медичних закладів і, звісно, самих жителів.

«Ця книга – зізнання в любові рідному місту. Місту, яке для різних людей в силу різних обставин стало рідним. Місту, в якого більше як за 260-річну історію шість разів змінювалася назва. Едисаветграду, Єлисавету, Зінов’євську, Кірово, Кіровограду, Кропивницькому – з любов’ю!» - йдеться у передмові видання.

За інформацією, загальний тираж фотоальбому – 1500 екземплярів. Більше половини партії видано коштом міського бюджету, решта – за рахунок видавництва.

"Для міської влади 800 екземплярів коштували 135 000 гривень. А інші 700 екземплярів будуть у вільному продажі.  У нашому магазині, книжкових магазинах міста,  галереї "Єлисаветград". Також на День міста ми будемо їх презентувати зі знижкою", - розповіла директор видавництва "Імекс - ЛТД" Тамара Саміляк.

До фотоальбому увійшли також роботи фотокореспондента сайту DOZOR Олени Карпенко, знімки якої відзначила відзначила видавець.

"Обирати фотографії було дуже важко. З робіт 35 фотографів були використані фотороботи лише 20 фотографів.  Для нас стали відкриттям роботи Олени Карпенко і В'ячеслава Ємельянова. Сподіваємось,  ви продовжите фотографувати красу нашого міста", -  зазначила Саміляк.

Під час презентації розробники фотоальбому розповіли про людей,  які потрапили до фотоальбому та історії пов'язані зі створенням "Поеми про місто".

"Протягом минулого року нам надсилали фото і ми обрали найкращі. Ми довго думали, якою буде архітектоніка цього альбому. Сформували добірку фотографій наших творчих колективів,  історичних будівель.  Також ви зможете побачити фотографії підприємств, які економічно піднімають місто. Вперше ви побачите нашу Інгульську шахту. Ці фотографії робили у більшості випадків працівники шахти. І це свіжий погляд на їхню роботу. Це місто працює", -  зазначила під час презентація помічник міського голови Євгенія Шустер.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Переглядiв: 1641