Як у Кіровограді привітали найкращих легкоатлетів (ФОТОРЕПОРТАЖ)

26.12.2017 10:14
image

В обласному центрі у ресторані "Зірка" відбулося нагородження найкращих спортсменів та тренерів з легкої атлетики вчора, 25 грудня. Про це повідомляє DOZOR.

Так,  святкові пакунки та грамоти отримали кількадесят спортсменів-юніорів,  тренерів, ветеранів спорту та спортивних журналістів.

"Цього року за досить довгий період часу ми вперше провели чемпіонат з легкої атлетики серед дорослих. Також цього року почали ремонт декількох спортивних об'єктів, що збільшить наші можливості для проведення змагань та підготовки спортсменів. За минулий рік ми маємо серед спортсменів чемпіонів України, наші тренери отримують заслужені звання. Сьогодні вітаємо увесь колектив, який допомагає в організації змагань та розвитку легкої атлетики в місті", - розповів у коментарі сайту DOZOR Президент федерації легкої атлетики у Кіровоградській області Ігор Андрощук. 

Спортивні журналісти міста також завпевняють, що рівень легкої атлетики у місті значно підвищився і тримає курс на розвиток. 

"Рівень розвитку легкої атлетики залежить від наявності якісної бази для тренування. Раніше ми були в низах легкоатлетичного спорту,  але з появою стадіону,  який є наразі найкращим в Україні, почався ріст результатів, у нас з'явилися чемпіони світу,  учасники Олімпійських ігор. Цього ніколи не було. Те покриття,  яке є на стадіоні "Зірка", застосовується на Олімпійських іграх та світових чемпіонатах.  Наші спортсмени можуть займатися у гарних умовах,  а якщо з'явитися зимова база у спортивній школі №2  у дендропарку,  результати ще більше виростуть. Ми приймаємо багато всеукраїнських чемпіонатів і можемо презентувати свої команди,  спортсмени можуть змагатися і рости", - поділився у коментарі сайту DOZOR головний редактор газети "Спорт-ревю" Юрій Ілючек. 
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1993