Як у Кіровограді проходить День вуличної музики (ФОТО)

17.05.2019 16:16
image

В обласному центрі на вулиці Дворцовій проходить День вуличної музики, сьогодні, 17 травня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, захід є некомерційним і у місті проходить вже третій рік поспіль.

«Зазвичай ми влаштовуємо цей захід кожної третьої суботи травня, але оскільки цьогоріч на суботу припадає День пам’яті кримських татар, ми вирішили влаштувати свято сьогодні. На заході присутні всі виконавці, які бажали виступити та зареєструвалися протягом місяця», - розповіла співорганізатор заходу Катерина Колєва.

Цьогоріч локації розташовані на вулиці Дворцовій та Театральній площі. Зокрема, на вулиці Дворцовій виконували запальні хіти гурти «Верещацькі козаки», «The Outgates», «Ланцюгова Реакція», «Місто Доріг», вихованці Центральноукраїнського державного будинку художньої та технічної творчості. Крім того, перехожих дивували учні школи брейк-дансу «Mix of Steps» та студії сучасного танцю «Стелс».

image
image
image
image
image
image
image
«Для мене це перший виступ, хоч я і співаю вже близько десяти років. Ми влаштовуємо співанки, тож серйозно я ніколи не займалася цим. Загалом я граю на гітарі, а цьогоріч вирішила спробувати себе у співі, тому що розумію, що не уявляю життя без музики і хочу дарувати її іншим. Я обрала собі для виступу композиції, які будуть відомі усім, сподіваючись на підтримку. Звичайно, перед виступом дуже хвилювалася, але потім відчула, що присутнім подобається те, що я співаю. Я змогла зосередитися і продовжила виступ», - поділилася враженнями співачка Олена Бітюгіна.

На театральній площі містяни насолоджуються виступами міського професійного духового оркестру, вихованців дитячої школи мистецтв та музичної школи №3. Також свої навики демонстрували вихованці школи хіп-хопу «Kill The Beat».

«Я завжди підтримую такі ініціативи, а особливо цей захід, оскільки у перші роки сам брав участь у ньому. Щороку у цей день кожна талановита дитина або дорослий має можливість проявити себе. На мою думку, таким чином ми показуємо, що наше місто залишається культурною столицею України», - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR гість заходу Владислав Фінріх. 

За словами організаторів, на Театральній площі захід триватиме до 20-ї години, а на вулиці Дворцовій - до 22-ї.

image
image
image
image
image
Переглядiв: 1820