Як у Кіровограді проходить фестиваль вуличної їжі (ФОТОРЕПОРТАЖ)

18.05.2019 12:56
image
В обласному центрі на Козачому острові (парк імені Пушкіна) проходить фестиваль вуличної їжі сьогодні, 18 травня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.
 
Так, захід триватиме протягом двох днів. Цьогоріч до фестивалю долучилися низка міських кафе, зокрема, «Крила», «Drova», «Ne speshi-Bar», «Фима, иди кушать», ресторан «Баклажан», «Гарячі перці» та «Mokko». Містянам пропонують різноманітні страви, зокрема, плов, смажену картоплю та сосиски, шашлик, салати тощо.
 
«Ми з подругою прийшли сюди, тому що бачили багато реклами про фестиваль. На жаль, такі заходи не часто проводяться у нашому місті. Нам вдалося вже скуштувати шашлик, але ми прийшли сюди, щоб поїсти равликів. Не чула раніше про таку страву, тому дуже цікаво, яка вона на смак. Я очікую отримати безліч позитивних емоцій від цього заходу», - поділилася враженнями гостя заходу Олена Шаболіна.
 
image
image
image
image
 
Особливістю цьогорічного фестивалю є фаршировані равлики з різними смаками, кекси на апельсиновому та вишневому соках, тропічні смузі з вівсянкою та круасани.
 
«Ми долучилися до клубу рестораторів ще із їхнього заснування. Цьогоріч масштаб трохи збільшився. Сьогодні для гостей гратимуть запрошені музиканти з Одеси. Також ми трохи змінили меню. Торік ми виставляли шашлик та плов, а зараз у нас з’явилися мексиканська тортилья, моцарела в тісті - це все на мангалі. Словом, класний захід для того, щоб зустріти всіх знайомих та відпочити. Настрій дуже гарний та ми завжди чекаємо з великим нетерпінням на цей фестиваль», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR арт-директор «Ne speshi Bar»  та Гриль-паба «Черчилль» Марина Бурика.
 
Крім того, містяни насолоджувалися концертом за участі зразкового хореографічного колективу «Аеліта» та солістів театру ім. Кропивницького. Бажаючі можуть завітати на захід сьогодні до 23:00 та завтра з 10:00 до 16:00.
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 4774