Так, захід триватиме протягом двох днів. Цьогоріч до фестивалю долучилися низка міських кафе, зокрема, «Крила», «Drova», «Ne speshi-Bar», «Фима, иди кушать», ресторан «Баклажан», «Гарячі перці» та «Mokko». Містянам пропонують різноманітні страви, зокрема, плов, смажену картоплю та сосиски, шашлик, салати тощо.
«Ми з подругою прийшли сюди, тому що бачили багато реклами про фестиваль. На жаль, такі заходи не часто проводяться у нашому місті. Нам вдалося вже скуштувати шашлик, але ми прийшли сюди, щоб поїсти равликів. Не чула раніше про таку страву, тому дуже цікаво, яка вона на смак. Я очікую отримати безліч позитивних емоцій від цього заходу», - поділилася враженнями гостя заходу Олена Шаболіна.
Особливістю цьогорічного фестивалю є фаршировані равлики з різними смаками, кекси на апельсиновому та вишневому соках, тропічні смузі з вівсянкою та круасани.
«Ми долучилися до клубу рестораторів ще із їхнього заснування. Цьогоріч масштаб трохи збільшився. Сьогодні для гостей гратимуть запрошені музиканти з Одеси. Також ми трохи змінили меню. Торік ми виставляли шашлик та плов, а зараз у нас з’явилися мексиканська тортилья, моцарела в тісті - це все на мангалі. Словом, класний захід для того, щоб зустріти всіх знайомих та відпочити. Настрій дуже гарний та ми завжди чекаємо з великим нетерпінням на цей фестиваль», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR арт-директор «Ne speshi Bar» та Гриль-паба «Черчилль» Марина Бурика.
Крім того, містяни насолоджувалися концертом за участі зразкового хореографічного колективу «Аеліта» та солістів театру ім. Кропивницького. Бажаючі можуть завітати на захід сьогодні до 23:00 та завтра з 10:00 до 16:00.