Як у Кіровограді стартував благодійний марафон на підтримку хворих дітей (ФОТОРЕПОРТАЖ)

01.12.2017 15:53
image

В обласному центрі в торгово-розважальному центрі DEPO't стартував благодійний марафон на підтримку онкохворих дітей та дітей, які народилися з ВІЛ-інфекцією  сьогодні, 1 грудня. Про це повідомляє DOZOR.

Так, розпочався благодійний марафон зі святкового концерту. До заходу долучилися більше сотні жителів міста, зокрема, відвідувачів торговельного центру. Організували захід Міжнародний благодійний фонд «Янгол життя», адміністрація ТРЦ Depo’t, а також Кіровоградське обласне відділення ВБО «ВМ ЛЖВ».  

За словами голови правління Кіровоградського обласного відділення ВБО «ВМ ЛЖВ Юлії Чабанюк, наразі на території області на лікуванні знаходиться 91 дитина, яка має ВІЛ-позитивний статус.

«Сьогодні у нас стартував благодійний марафон, який покликаний на підтримку онкохворих діток, а також толерантного ставлення до ВІЛ-позитивних діток. Тому ми відкрили цей марафон саме у День боротьби з ВІЛ\СНІДом. Марафон буде проходити у декілька етапів, сьогодні  у нас урочисте відкриття,  17 грудня пройде благодійний ярмарок, 19 грудня будуть святкові заходи для онкохворих діток. Під час усіх етапів заходу ми збираємо у мішок Миколая іграшки для діток. Також біля новорічної фотозони, яка діє в торговельно-розважальному центрі Depo’t, розміщена благодійна скринька, і кожен бажаючий може допомогти дітям ще й фінансово», - повідомила у коментарі сайту DOZOR співзасновник БФ «Янгол життя», співорганізатор благодійного марафону Вікторія Семененко.
«Сьогодні на честь відкриття благодійного марафону у нас проходить цікава концертна програма. До концерту долучилися вихованці музичної школи імені Нейгауза, хореографічний колектив «Карамелі», саксофоніст Віктор Шапченко. Також хореограф Дмитро Таращук організував танцювальний майстер-клас. Але це тільки початок. Марафон триватиме до 5 січня, а потім усі іграшки та кошти, виручені під час благодійного ярмарку та зібрані у скриньку, ми передамо діткам»,  - зазначив керуючий «DEPO't Center» Ігор Безуглий.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 2415