Як у Кіровограді святкували День Індії (ФОТО) 

26.01.2018 13:59
image

У Донецькому національному медуніверситеті відбулося святкування Дня Індії сьогодні,  26 січня. Про це повідомляє DOZOR.

Так,  у виші провели презентацію індійської культури у вигляді фотовиставки пам'яток, культурних та релігійних діячів тощо. Студенти провели майстер-класи з традиційного індійського розпису мехенді.  Також гостей заходу частували індійськими стравами. 

"Сьогодні в Індії державне свято - День республіки. Цього дня була прийнята Конституція країни, і з цього дня Індія перестала бути колонією. У знак солідарності ми відзначаємо це свято. У нашому закладі навчається понад 200 студентів з різних регіонів Індії. У майбутньому плануємо робити подібні свята і зі студентами інших країн", - розповідала речник вишу Ірина Полулях. 

Студенти підготували концертну програму з виступами про історію свята та країни.  Молодь показала національні костюми, виконала пісні та танці. 

"Вони намагалися у танцях та піснях висловити душу Індії. Займаючись разом з ними, я також вже вивчив декілька традиційних рухів. Кожний рух їхнього танцю щось означає. Це прадавні рухі, які несуть певний символізм. Дещо танцюють хлопці, а щось тільки дівчата. Готувалися близько двох тижнів. Сьогодні були представлені усі регіони Індії", - поділився викладач історії України в університеті Анатолій Сустретов.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1868