Як у Кіровограді відбулася хода на підтримку військовополонених (ФОТО)

11.11.2017 11:13
image

У центрі Кіровограда відбулася хода під назвою «Довга дорога додому. 1000 днів» на підтримку військовополонених Сергія Глондара та Олександра Корінькова сьогодні, 11 листопада. Про це повідомляє DOZOR.

Так, кількасот небайдужих містян пройшли ходою від монумента Ангелу-охоронцю до площі Героїв Майдану. На головній площі міста учасники ходи влаштували мітинг на підтримку військових.

«Надія, що він повернеться досі є, тому що він моя половинка. Я впевнена, він також живе надією, тому що ми одне ціле, одна сім’я. Я знаю, що врешті- решт настане той день, коли він повернеться додому. Хочеться просто його пришвидшити, коли ми вже всі разом зможемо вдихнути повітря зі смаком свободи. Останній раз я розмовляла з Олександром 18 червня 2016 року, більше року я не чула його голосу. Раніше передавали листи через міжнародний Червоний хрест, але вже декілька місяців нічого немає. Ми одружилися у січні, а вже у лютому його забрали у полон. Коли він повернеться, для нас усе життя буде медовим місяцем», – поділилася дружина Олександра Конінькова Юлія.

За інформацією, Сергій Глондар та Олександр Коріньков перебувають у полоні з 16 лютого 2015 року.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 3870