Як у Кіровограді відкрилася «казкова виставка» (ФОТОРЕПОРТАЖ)

20.10.2017 16:39
image

У галереї «Єлисаветград» відбулося відкриття виставки художниці з Ізмаїлу Катерини Дудник сьогодні, 20 жовтня. Про це повідомляє DOZOR.

Так, експозиція під назвою «Катрусина скарбничка казок» представляє особливий стиль художниці - «казковий реалізм», який є досить рідкісним серед художників. Виставка представляє 40 картин художниці.

«Творчістю я займаюся з самого дитинства. А от рішення щодо професії художника прийняла років у 15. З 20 років я працюю саме у цьому напрямку. «Казковими» мотивами я почала займатися більше 10 років тому. Дуже подобається відображати казкову реальність. Але я також пишу портрети, дуже люблю писати натюрморти. Я пишу картини на «казкові» теми, тому що таким бачу наш світ. І кожен персонаж на картині казковий, але написаний з людей, моїх знайомих, такими є моє бачення цих людей», - розповіла у коментарі сайту DOZOR художниця Катерина Дудник.
«Спочатку я створювала казкові картини для своєї дитини, щоб вона бачила цей світ яскравим, радісним, аби його оточували казки. Але потім цей стиль став моїм улюбленим. Наразі цю виставку бачили в Чернігові, Одесі, Ізмаїлі. Створювалася виставка протягом півтора року», - каже Дудник.

За словами власника галереї Миколи Цуканова, побачити виставку можуть усі бажаючі протягом місяця. 

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 3375