Як у Кіровограді відкрили головну міську ялинку (ФОТО)

19.12.2018 17:59
image

На головній площі міста відбулося відкриття новорічної ялинки сьогодні, 19 грудня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, подивитися на те, як на головній головній міській ялинці запалюються вогні, прийшли кількасот жителів міста. Організоване свято мало чим відрізнялося від минулорічних – привітання очільників міста та області, конкурси від ведучих відкриття ялинки Святим Миколаєм Снігуронькою.

Традиційною виявилася і торгівля у різдвяних будиночках, які привели до ладу за кілька годин до відкриття. Бажаючі можуть придбати тут сувенірну продукцію у вигляді карнавальних масок, м’яких іграшок та дрібниць типу брелоків. Для любителів поїсти у будиночку з надписом «Ятрань» готують смажені ковбаски та пригощають гарячими напоями. 

Єдиною новинкою став «Сімейний паровоз», який курсує на території площі.  Поїздити можуть як дорослі, так і діти, але за сім хвилин такого задоволення доведеться викласти 50 гривень.  Втім, як зазначають жителі міста, свято в робочий день надає позитиву. 

«Ми прийшли на позитиві, тому враження гарні. Це свято, робочий день, і настрій у нас завжди добрий. Дуже хотілося б, щоб було більше розваг для дітей, не лише паровозик, можливо, якісь каруселі. Ми щойно приїхали з Чигирина, де отримали на аналогічному святі купу вражень. Там було дуже цікаво, тому що було багато майстер-класів для підлітків. У нас, на жаль, такого немає, розваги є лише для маленьких дітей», - зазначає гостя заходу Антоніна Кендюхова.  

Продовжився захід концертом від камерного оркестру «Концертіно» та оркестру музичного коледжу.

image
image
image
image
image
image

Фото "Точки Доступу"

Переглядiв: 3595