Як у кіровоградських школах пройшло свято останнього дзвоника (ФОТОРЕПОРТАЖ)

31.05.2019 09:33
image

У школах обласного центру пролунав останній дзвоник сьогодні, 31 травня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, деякі школи, як і торік, на шкільному подвір’ї влаштували урочистості, які тривали 20 хвилин. Гості заходу мали можливість насолодитися святковим концертом. Батьки школярів стверджують, що підтримують такий формат проведення лінійки.

«Зараз школи почали переходити на нові формати урочистостей. Але я вважаю, що потрібно залишити шкільні лінійки так, як було раніше. Тому що вони створені, щоб учні подякували вчителям за те, скільки знань , терпіння і любові в них вклали за цей рік. А після урочистої частини вже можна розважатися у класах із однолітками або на природі», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR мати першокласниці Світлана Колодич.
image
image
image
image
image
image
image
«Раніше я не приділяла уваги цьому святу, адже з року в рік перше вересня і останній дзвоник. Ти знаєш, що тобі ще повертатися до школи і тому не відчуваєш того, що зараз. Сьогодні для мене відбулися зміни, я дуже задоволена тим, що нарешті цей день настав, адже я цього чекала всі одинадцять років. Я почала розуміти, що почнеться доросле життя і вже маю деякі плани. Хочу вступити до педагогічного університету або до медичного коледжу імені Мухіна», -  поділилася враженнями випускниця школи № 34 Аліна Грановська.

Деякі школи вирішили влаштувати останній дзвоник на свіжому повітрі та з різноманітними розвагами. Зокрема, учні НВО № 6 святкували на Козачому острові (колишній парк імені Пушкіна).

«Для мене це незвично. Адже всі звикли стояти на шкільному подвір’ї та слухати промови гостей, які завітали, та дивитися концертну програму. А сьогодні не потрібно стояти і чекати поки це все закінчиться, адже кожен займається тим, чим хоче. Перше, що ми зробили - разом із однокласниками влаштували фотосесію з кульбабками. У нас дружний клас, тому нам легко знайти спільну мову та розважитися. Саме тому цей формат мені подобається більше», - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR ученик 10-го класу школи № 6 Андрій Аналковський.

Для всіх присутніх діяли квести, які можна виконати лише у команді, зокрема, розв’язати мотузки та робити вузли. У парку діяли локації «мотузковий парк» та «поліція». Завершиться свято останнього дзвінка запальними танцями у виконанні школярів.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 4705