Як у Кропивницькому купа радянської літератури перетворилася в автомобіль для ЗСУ (ФОТО)

15.12.2022 13:52

Мережа супермаркетів «Файно Маркет» долучилася до ініціативи місцевих волонтерів по збору старих та непотрібних книг російською мовою. Акція тривала з 15 вересня до 15 листопада. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в адміністрації мережі «Файно Маркет».

За період акції було зібрано 15 тонн макулатури! Варто зазначити, що більшу частину книг принесли до магазинів покупці “Файно Маркет”! 

Згодом ці книги здали на макулатуру й змогли вилучити 50 тисяч гривень. “Файно Маркет” додав коштів й волонтери змогли придбали машинку для ЗСУ. 

"Щиро дякуємо вам за цей вклад, любі сусіди! Ви – фантастичні! Завдяки вам, купа непотрібного брухту перетворилася в автомобіль. Нічого, що він старенький, але сподіваємося, буде корисним нашим захисникам!" - зазначають у мережі. 

Сьогодні, 15 грудня, у Храмі Різдва святого Івана Хрестителя Української Греко-Католицької церкви було святкове вручення автомобіля військовим. 

Ключі військовому вручала малеча, донька однієї з волонтерок, яка протягом усього часу допомагала на штабі сортувати ці книжки. 

Переглядiв: 1193