Як у Кропивницькому пройшла сесія міської ради (ФОТО)

25.08.2022 19:01

В обласному центрі відбулася сесія Кропивницької міської ради сьогодні, 25 серпня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Засідання сесії розпочалося з хвилини мовчання у пам'ять про загиблих військових. На початку роботи керівництво міста вручило відзнаки міської ради низці депутатів. Зокрема, подяки міської ради отримали депутат «Перспективи міста» Ігор Саєнко та депутатка Анна Зарічна. Почесну грамоту отримав депутат Віталій Вязовцев, грамоти вручили також Костянтину Яриничу та Олександру Шамардіну.

Під час роботи сесії народні обранці підтримали низку питань. Серед них – збільшення розмір грошової частини міської премії імені Василя Сухомлинського до 5 тисяч гривень. Цього року передбачено відзначення п’ятьох педагогів міста цією премією.

Також депутати прийняли рішення про створення нового відділу у міськраді – для роботи з внутрішньо переміщеними особами. Його утворять у складі департаменту соцполітики.

Також депутати підтримали питання щодо безоплатної передачі з комунальної  власності міста незавершенного будівництвом об'єкта «Насосна станція «Зона ІІ-А» у спільну власність територіальних громад сіл, селищ і міст Кіровоградської області та розглянули низку земельних питань.

Фото надані міськрадою

Переглядiв: 2011