Як у Кропивницькому відзначатимуть Олімпійський день

20.06.2023 09:56

У Кропивницькому запланована низка заходів з нагоди Олімпійського дня у п'ятницю, 23 червня. Про це повідомляє прес-служба міськради, інформує медіапортал DOZOR. 

Так, кропивничан запрошують взяти участь в оздоровчому легкоатлетичному пробігу від Фортечних валів по вулиці Великій Перспективній до площі перед Кропивницькою міською радою. Забіг стартує о 09:15 на Фортечних валах.

Урочиста частина заходу включає вшанування захисників України на Фортечних валах та привітання учасників легкоатлетичного пробігу перед міською радою.Також у програмі Олімпійського дня показові виступи з таеквондо ITF, чарлідінгу, боксу, волейболу, кіокушинкай карате, художньої гімнастики.

Наймолодший та найстарший учасники забігу, а також спортивні родини отримають подарунки від НОК України.Організатори заходу: громадська організація «Відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області», управління молоді та спорту Кіровоградської обласної військової адміністрації, управління молоді та спорту Кропивницької міської ради.  

Переглядiв: 464