Як у Кропивницькому відзначили 85-річчя Кіровоградської області (ФОТОРЕПОРТАЖ)

10.01.2024 15:42

В обласному центрі в Театрі Корифеїв відбулися урочистості з нагоди 85-річчя з дня заснування Кіровоградської області сьогодні, 10 січня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR. 

Представники обласної влади вручили нагороди та відзнаки під час заходу.

«Я вдячний кожному з вас за небайдужість, доброту і надзвичайну любов до рідного краю. За віру в Перемогу. За те, що багато хто з вас лише з Кіровоградщиною пов’язує не тільки своє минуле, а і сьогодення та майбутнє. Пишаймося своєю землею, любімо та бережемо її, адже вона для нас єдина і назавжди залишається з нами!» - звернувся до присутніх під час церемонії нагородження голова обласної ради Юрій Дрозд. 

Відзнакою Кіровоградської області  "За заслуги" І ступеня нагороджені заступник директора сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "СТЕП-АГРО" Володимир Арсірій та заслужений майстер спорту України, багаторазова призерка Паралімпійських ігор, вихованка Кіровоградського регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю "Інваспорт" Анастасія Мисник.

Відзнакою Кіровоградської області "За заслуги" ІІ ступеня нагородили засновника агрохолдинга "АГРОВІСТА" Анатолія Кузьменка, засновника товариства з додатковою відповідальністю "КОЛОС" Василя Моцного, голову Кіровоградської обласної ради 1999-2006 років Василя Сибірцева та лікаря-ортопеда-травматолога комунального некомерційного підприємства "Кіровоградська обласна лікарня Кіровоградської обласної ради" Володимира Остапчука.

Цінним подарунком-медаллю Кіровоградської обласної ради відзначили депутата Кіровоградської обласної ради Валерія Кальченка та голову Кіровоградської обласної ради 1990-1992 р., 1994-1999 р. та 2006-2010 років Миколу Сухомлина.

Ювілейні відзнаки отримали особові склади військових частин. Відзнаки Кіровоградської області «За мужність і відвагу» отримали Герої-захисники України. Також в рамках урочистостей почесними грамотами обласної державної адміністрації та обласної ради отримали представники агросфери, волонтери, громадські активісти та керівники приватних підприємств, селянських господарств та благодійних організацій, які працюють на території області.

Переглядiв: 628