Як у Кропивницькому відзначили День фізичної культури та спорту (ФОТОРЕПОРТАЖ)

13.09.2024 13:21

В обласному центрі відбулися заходи з нагоди Дня фізичної культури та спорту сьогодні, 13 вересня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, в рамках заходу відбулася церемонія нагородження. Зокрема, президенту всеукраїнської федерації військово-спортивних багатоборств, начальнику відділу молоді та спорту Олександрійської міської ради Андрію Ярошевському вручили державну нагороду – почесне звання «Заслужений працівник фізичної культури та спорту.

Також подяку Міністерства молоді та спорту України вручили учаснику літніх Олімпійських ігор 2024 в м. Париж  тренеру-викладачу з легкої атлетики обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву-2 Геннадію Здітовецькому.

Звання «Майстер спорту України» удостоєні майстер спорту України з художньої гімнастики Анастасія Долбенко, майстер спорту України з художньої гімнастики Юлія Мизина, майстер спорту України з художньої гімнастики Анастасія Скидан.

Почесною Грамотою Кіровоградської обласної військової адміністраціїв відзначили:

Майстра спорту України міжнародного класу з пара стрільби кульової серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату, срібний призер Кубку світу 2024 року в м. Нью-Делі (Індія), двічі срібний та бронзовий призер чемпіонату Європи 2024 року в м. Гранада (Іспанія) Олексія Голодка, начальника Кіровоградського регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю "Інваспорт" Олега Соколовського, майстра спорту  України міжнародного класу з легкої атлетики серед спортсменів з вадами розумового і фізичного розвитку Вікторію Шпачинську

Грамотою Кіровоградської обласної ради нагородили тренера-викладача з пауерліфтингу комплексної дитячо-юнацької спортивна школа № 2 Кропивницької міської ради Юлію Бондаренко, тренера-викладача з плавання реабілітаційної дитячо-юнацької спортивної школи інвалідів "Інваспорт" Руслана Нагорного.

Подяку Кіровоградської обласної ради з врученням цінного подарунка отримав заслужений майстер спорту України зі стрільби кульової серед спортсменів з порушеннями слуху, багаторазовий чемпіон та призер чемпіонатів України зі стрільби кульової у 2024 році Сергій Фомін.

Грамотою Кропивницької міської ради та виконавчого комітету нагородили заступника директора з навчально-тренувальної роботи комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 4 Кропивницької міської ради Наталію Воротнюк-Музичук та тренера-викладача зі стрільби кульової комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 3 Кропивницької міської ради Юлію Тарасову.

Переглядiв: 995