Як у Кропивницькому майбутні медики пройшли посвяту у студенти (ФОТО)

31.08.2019 09:25
image

В обласному центрі у приміщенні Донецького національного медичного університету відбулися урочистості з нагоди посвяти у студенти сьогодні, 31 серпня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, до урочистостей долучилося керівництво закладу, яке привітало майбутніх лікарів з їх першим навчальним роком.

«Шановні першокурсники, я хотів би побажати вам, щоб ваше життя та навчання в стінах Донецького національного медичного університету було якомога яскравішим. Ви стаєте на досить важкий шлях. Я бажаю вам якомога краще його пройти, отримати знання, адже ви стаєте на шлях лікаря, який буде між пацієнтом та хворобою. Це величезна відповідальність для вас» , - звернувся до майбутніх студентів в. о. ректора ДНМУ Анатолій Сустрєтов.
image
image
image
image
image
image
image
image

Під час церемонії посвяти студентам першокурсникам вручили символічний ключ, який відкриває двері до знань, а також залікову книжку, як символ показника успішності студентів.

«Я з Кропивницького. З дитинства мріяла бути лікарем, хотіла допомагати людям, приносити користь нашій країні. Обрала для навчання тут спеціальність «Медицина», у майбутньому хочу стати лікарем –кардіологом, щоб рятувати серця людей », - поділилася студентка першого курсу Валерія Рябченко.
«Я пішов у медики, тому що цього прагнув. Ця професія дуже затребувана, знаю, що медичного персоналу не вистачає у лікарнях. Через п’ять років я стану сімейним лікарем, але ще планую здобути фах лікаря-кардіолога», - говорить першокурсник Ярослав Резніченко.

Завершився захід музичними подарунками від студентів університету.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

 

 

 

 

Переглядiв: 2740