Як у кропивницькому педуніверситеті відбулася посвята у студенти (ФОТОРЕПОРТАЖ)

02.09.2019 07:26
image

В обласному центрі на території Центральноукраїнського державного педагогічного університету Володимира Винниченка відбулася посвята у студенти сьогодні, 2 вересня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, на площі біля пам’ятника Володимиру Винниченку зібралися кілька сотень першокурсників, а також вихованців педагогічного ліцею.

«Я вітаю усіх з початком нового навчального року. Сьогодні у заклад прийдуть хлопці та дівчата для того, щоб здобути професію, знайти своє покликання, набути нових знань. Усі ці роки поряд із студентами – наші викладачі, які не тільки навчають, але й виховують їх. Змінюється навчальна база, мода, по-іншому виглядають наші студенти, але вчитися все одно складно, не зважаючи на гаджети та новітні технології. Життя  студента, життя ліцеїста доволі складне. Але ви повинні мати час не лише на навчання, але й на друзів, мистецтво, щоб після закінчення закладу з гордістю згадувати своїх друзів, викладачів, свою альма-матер», - звернувся до студентів ректор вишу Олег Семенюк.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Після вітальних слів студенти першого курсу поклали квіти до пам’ятника Володимиру Винниченку та отримали символічний студентський квиток.

«Чесно кажучи, я з дитинства мріяла бути вчителем, тому і обрала цей виш для навчання. Вступила на спеціальність «Біологія», цей предмет був моїм улюбленим. Сьогодні у мене надзвичайні емоції, оскільки те, що мене чекає під час навчання, поки що таємниця. Але я впевнена, що буду гарно навчатися», - говорить студентка першого курсу університету Яна.

Після урочистої посвяти студентів привітали вокальними та хореографічними номерами.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

 

 

 

Переглядiв: 4620