Як у Кропивницькому привітали працівників культури (ФОТО)

06.11.2019 11:40
image

В обласному центрі в театрі імені М.Кропивницького відбулися урочистості з нагоди Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва сьогодні, 6 листопада. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, до урочистостей долучилися представники міської  влади. Зустрічав гостей ансамбль «Степограй». Під час церемонії нагородження почесну грамоту міської ради отримав колектив міського управління культури та туризму. Грамоти отримали колективи зразкового хору «Согласіє», міського духового оркестру. Подяки міської ради отримали викладач художньої школи імені О. Осмьоркіна Володимир Плітін, камерний ансамбль «Мініатюра» музичної школи №3.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
«Ми можемо пишатися тим, що у нас потужна бібліотечна галузь, яка працює у кожному мікрорайоні нашого міста. Дуже приємно, що учні наших шкіл підкорюють Україну, Польщу, Болгарію та Париж. Їм аплодують стоячи. І якщо члени журі не змогли вимовити назву Кропивницький, то те, що вони Україна, запам’ятали надовго. Це ваша душа, це те, що ви вкладаєте в майбутнє нашої країни. Я хочу побажати вам всім здоров’я, вашим родинам, подякувати за ту любов,яку ви даруєте нашій справі», - звернулася до гостей заходу начальник міського управління культури Анна Назарець.
image

Також працівникам культури вручили почесні грамоти та подяки Кіровоградської ОДА.  Зокрема, грамоти департаменту культури ОДА отримали викладач класу духових інструментів музичної школи №4 міста Кропивницького Сергій Ковальов та викладач класу вокально-хорових дисциплін цієї ж школи Світлана Свиридова.

image
image
image
image
image
image
image
image

Подяки департаменту культури ОДА та міського управління культури отримали бібліотекарі, наукові співробітники музеїв. Завершився захід святковим концертом.

Переглядiв: 2241