Як у Кропивницькому проходить фестиваль молодіжної книги (ФОТО)

30.09.2019 11:49
image

В обласному центрі на вулиці Дворцовій вже водинадцяте проходить фестиваль молодіжної книги «Етно-фешн у книжковому містечку» сьогодні, 30 вересня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, захід проводить Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. Є. Маланюка.

image
image

На фестивалі представлені книжкові виставки "Славетна історія нашого краю" та "Новинки сучасної української літератури", фотовиставка робіт О. Майорова «З Україною в серці і книгою в руках», презентація літературних новинок «Дефіле українських книг», виставки-продажі від книжкових видавництв та магазинів, українських сувенірів з дерева та глини, майстер-класи із виготовлення глиняних виробів, з енкаустики від Світлани Хавроненко «Українські пейзажі», з арт-розпису «Кольори України», із плетіння української коси, розпису нігтів в українському стилі.

image
image
image

Також на заході проходить концерт у якому беруть участь студенти ЦДПУ ім. В. Винниченка, хореографічний ансамбль «Журавлина», імідж-центр «Ольга», співак Микола Папуша, ДЮЦ «Сузір’я», КЗ «Музична школа №2 ім. Ю. С. Мейтуса міста Кропивницького», школа моделей та акторської майстерності «Рімо» та інші.

«Щорічно до Дня бібліотеки ми проводимо такий фестиваль із метою популяризації книги, читання серед нашої молоді, привернення уваги саме до бібліотеки, до того, щоб сьогодні показати, що бібліотека це не тільки місце для читання книги, а й місце де проводять цікаві заходи, є різноманітні клуби, можна зустрічатися із цікавими людьми, і взагалі можна танцювати і драйвувати», - розповіла організатор заходу, заступник директора із наукової роботи Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Є. Маланюка Валентина Зеленіна.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Захід триватиме до 15:00.

Переглядiв: 1984