Як у Кропивницькому пройшла масштабна виставка собак (ФОТОРЕПОРТАЖ)

25.04.2021 14:41
image

В обласному центрі на території іподрому, що на вулиці Бобринецький Шлях, проходить виставка собак сьогодні, 25 квітня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

За словами  організатора заходу, керівника обласного клубу «Еліта Кінологія» Вікторії Вічирко, тут представлені понад 100 порід тварин. Серед них і досить рідкі породи - великий вандейский бассет-гриффон, веймаранери, басенджи. З'явилося також і багато цікавих порід, наприклад, польська підгалянська вівчарка, яких зараз привозять з-за кордону. Кінологічний світ, констатує Вікторія Вічирко, не стоїть на місці.

«Ми зобов’язані проводити такі зоотехнічні заходи, на яких представляються різні породи собак для їх подальшого розведення. На виставці представлені близько 600 собак. До заходу ми готувалися дуже ретельно, дотримуємося усіх протиепідемічних заходів. Площа іподрому 27 гектарів, це дозволяє проводити заходи такого типу, адже люди можуть дотримуватися дистанції, так само, як і господарі та їх тварини. Було дуже багато побажань, щоб ця виставка відбулася, торік таких заходів не проводилося. Люди засумували за подібними виставками. Тому сьогодні тут Львів, Луганськ, Суми та представники інших міст», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR Вікторія Вічирко.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

У рамках виставки проводяться змагання у низці номінацій для чотирилапих. Зранку було нагородження чемпіонів України, які підтвердили свій титул ще у 2019 році, також тривають конкурси собачих мод, у номінації «Собака і дитина», конкурс юних хендлерів, категорія «Best» - кращих представників породи та «Ветерани», в яких беруть собаки віком 9-10 років.

 Учасники заходу кажуть: очікували таку виставку з 2019 року.

«Ми давно беремо участь у таких виставках, фактично щороку. Ми вже є чемпіонами і наразі підтверджуємо його. У нас американський пітбультер’єр Кога  – він вже юний чемпіон України. Таких заходів в Кропивницькому давно не було, тому ми радіємо, що з'явилася можливість взяти участь у такому заході», - каже гостя заходу Наталія Чабанюк. 
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 7784