Як у Кропивницькому пройшла посвята у кадети (ФОТО)

16.10.2019 14:03
image

В обласному центрі на території школи-інтернату «Сокіл» відбулася посвята у кадети сьогодні, 16 жовтня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.  

Так, до урочистостей і привітань долучилося керівництво закладу та батьки вихованців. Посвяту в кадети прийняли близько 50 учнів. Загальна кількість навчального складу у закладі складає близько 200 осіб.

«Близько 50 вихованців нашого закладу склали сьогодні присягу. Це кадети  і ліцеїсти. Кадети – учні шостого класу, а також діти, які прибули до 7 - 9 класів, а ліцеїсти – це учні 10-11 класів. Головне завдання нашого закладу – виховання патріотів України, які прагнуть,  вміють, хочуть здійснити кроки по забезпеченню захисту та обороноздатності нашої країни. Також ми виховуємо дітей позитивно спрямованими для того, щоб вони могли побудувати «капсулу щастя» для себе, оскільки, якщо дитина щаслива, то і Україна буде щасливою. Це, мабуть, наша глобальна мета. А серед практичних завдань – підготовка вихованців до успішного складання ЗНО та вступу до вищих навчальних закладів військового та цивільного спрямувань і конструювання свого майбутнього. Зараз близько 40% колишніх вихованців нашого закладу навчаються у вишах підпорядкування збройних сил України, служби з надзвичайних ситуацій, поліції», - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR повідомив заступник директора з військово-патріотичного виховання Валерій Андрійченко.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Юні кадети кажуть, що радіють церемонії посвяти та навчанню у закладі, адже отримуватимуть не лише знання, але й навчатимуться дисциплінованості та відповідальності.

«Нам багато хорошого про це навчання розповідали старші кадети, і самі ми бачили, які вони дисципліновані, як їм личить форма, яким цікавим є навчання  тут взагалі. Саме тому мені дуже хотілося відчути себе на місці кадета і моє бажання здійснилося. На мою думку, справжній кадет має бути вихованим та чемним, відповідати своєму званню на 100 відсотків. Я обіцяю нести з честю та гордістю це звання протягом усіх двох років навчання тут», -  поділилася учениця закладу Олена Гебескул.

Завершилися урочистості виступами творчих вихованців закладу.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 5954