Як у Кропивницькому святкуватимуть День міста (ПРОГРАМА)

16.09.2020 10:35
image

В обласному центрі традиційно відбудуться автомотопробіг, виставка техніки та сучасних автомобілів, а також концерт за участю відомого музичного колективу «Prime Orchestra» на День міста, 19 вересня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в міськраді.

За інформацією, о 8:30 вулицями міста відбудеться автомотопробіг «Krop-drive», а о 10:00 містяни насолоджуватимуться урочистим відкриттям свята «Місто моєї мрії», яке буде на площі перед будівлею міськради.

Так, виставку пожежної техніки та сучасних автомобілів «Гранд Фара» можна переглянути на площі Героїв Майдану та виставку дитячих малюнків «Країна дитячих мрій» та романтична локація «Два серця» біля фонтану «Наталка-Полтавка» об 11:00

Крім того, о 12:00 маленьких кропивничан очікує фестиваль брейк-дансу та хіп-хопу «Battle of Steps» на вулиці Дворцова біля пам’ятника Першому трамваю. Цього ж дня о 12:30 урочисто вікдриють ЦНАП, що на вулиці Архітектора Паученка, 41/26.

Відпочити містяни зможуть на концерті академічного театру музики, пісні і танцю «Зоряни» у Ковалівському парку о 14:00, а також на музичному марафоні на театральній площі о 15:00.

О 16:00 відбудеться молодіжний концерт «Art Park City» у парку Перемоги, а наостанок – о 19:00 святковий концерт «Prime Time», хедлайнером якого буде музичний колектив «Prime Orchestra», на площі Героїв Майдану.

Переглядiв: 3688