Як у Кропивницькому відкрили виставку «АгроЕкспо» (ФОТОРЕПОРТАЖ)

30.09.2020 12:56
image

В обласному центрі на вулиці Першій Виставковій (Мурманській) відбулося урочисте відкриття агропромислової виставки «АгроЕкспо 2020» сьогодні, 30 вересня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

image
image

Так, у відкритті взяли участь голова Кіровоградської ОДА Андрій Назаренко, міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Ігор Петрашко, голова ради роботодавців України Дмитро Олійник, президент Торгово-промислової палати України Геннадій Чижиков.

image
image
«Кіровоградщина - це не лише найкращий в світі чорнозем, а в першу чергу - талановиті та гостинні люди. Тому вітаю всіх на Кіровоградщині. Я переконаний, на виставці представлені найкращі виробники як з нашої області, так і з усієї України. Особливо хочу подякувати організаторам виставки, які вже 8-й рік поспіль створюють на Кіровоградщині аграрний хаб, який є найкращим у нашій державі. Кіровоградщина – це аграрне серце України. Я переконаний, що воно б’ється в унісон з усіма регіонами нашої держави», - зазначив Андрій Назаренко.
image
image
image

Перед гостями також виступив міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Ігор Петрашко, який пообіцяв з боку Уряду максимально забезпечити комфортні умови для аграріїв країни.

image
image
image
image

Цьогоріч кількість гостей на виставці значно зменшилась, ймовірніше за все, у зв'язку з епідемічною ситуацію в країни та погодними умовами.

image
image
image
image
«Я працюю в аграрній сфері і як аграрій скажу, якщо йде дощ, то це завжди добре. Ми щороку приїжджаємо у Кропивницький саме заради цієї виставки. Це те, що не можна пропускати. З року в рік я знайомлюся з новою продукцією, яку тестую на своїй землі. Ми розвиваємось і треба рухатися вперед, а ніщо так не допомагає, як нові знання. Я вдячний організаторам за можливість не лише переглянути нову техніку та продукцію, а й розширити коло знайомств, які завжди будуть у нагоді», - розповів Сергій Вікторов з Миколаївщини.
image
image
image
image
Переглядiв: 4323