Як у Кропивницькому відкрили виставку «АгроЕкспо» (ФОТОРЕПОРТАЖ)

29.09.2021 12:37

В обласному центрі на вулиці Першій Виставковій (Мурманській) відбулося урочисте відкриття агропромислової виставки «АгроЕкспо 2020» сьогодні, 29 вересня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, до участі у відкритті долучилися голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна, голова обласної ради Сергій Шульга, Посол Словацької Республіки Марек Шафін, заступник Посла Великої Британії Ніколас Гаррокс, нардеп Дмитро Кисилевський.

«Кіровоградщина - аграрне серце України. Це насправді так. За 9 років проведення «АгроЕкспо» виставка стала найбільшим агрохабом країни та знана далеко за кордонами області. Найвідоміші світові та національні виробники сільгосптехніки та продукції змагаються, щоб потрапити сюди. Саме тому тут ви можете побачити майбутнє аграрної галузі, кращих з кращих аграріїв та агропідприємств», - привітала з відкриттям "Агроекспо" голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна.
image
image

У рамках відкриття виставки відбулася презентація туристичного порталу Кіровоградщини. Голова обласної ради Сергій Шульга закликав жителів області долучитися до його наповнення.

«Туристичний портал Кіровоградщини – живий. Кожен може долучитися до його наповнення. Наша область має прекрасні локації, які потребують промоції. Тож долучайтеся! Розвиток туризму громад – це важлива складова розвитку цілого регіону. І я дякую нашим громадам за розуміння і активну участь. Як голова обласної ради я готовий бути лобістом ініціатив, які допоможуть Кіровоградщині стати цікавою для гостей із інших регіонів та інших країн», - зазначив Сергій Шульга.
image
image

Традиційно у перший день виставки відбулося відкриття «Покровського ярмарку». Тут можна побачити сучасну аграрну техніку у дії, а також масштабну виставку автомобілів. Також тут представлена виставка тваринництва.

image
image
image
image
image
image
image

Виставка «Агроекспо» триватиме до 2 жовтня.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

 

Переглядiв: 3931