Як у Кропивницькому відзначили День захисника України (ФОТОРЕПОРТАЖ)

14.10.2019 11:10
image

В обласному центрі на головній площі міста відбулися святкові заходи з нагоди Дня захисника України сьогодні, 14 жовтня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, розпочався захід з урочистостей та виступів представників обласної та міської влади. Керівництво області та міста поклали квіти на зріз до пам’ятної дошки Героя України Віктора Чміленка.

Після цього командира першого патрульного взводу патрульної роти стрілецького батальйону з конвоювання, екстрадиції охорони підсудних та охорони громадського порядку військової частини 3011 Національної Гвардії України Сергій Бикалюк та лейтенант поліції Сергій Куриленко підняли прапор України біля ОДА. Під час церемонії нагородження військові отримали відзнаки обласної ради «За мужність та відвагу», подяки міської ради. Волонтерів також нагородили почесними грамотами.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
«Для нас, мабуть, це не настільки святковий день, а, скоріш за все,  сумний. Цього дня ми згадуємо тих хлопців, яких вже втратили, тих, хто стояв на захисті нашої держави. Радості у цей день мало, є сум. Ми пройшли повз портрети наших хлопців, які загинули, багатьох з них ми знали. Дуже боляче і сумно, що у свято Покрови ми не святкуємо, а згадуємо загиблих. Хотілося б більше радості, У цей день хотілося б побажати миру нашій країні, щоб мій син, інші діти нашого міста та усієї України побачили мирне небо і мирну країну», - поділилася дружина підполковника у відставці Євгена Черниша Олена.

Після церемонії нагородження присутні вишикувалися в колону та пройшли урочистою ходою від площі Героїв Майдану до парку «Козачий острів». Завершився захід святом у парку.

image
image
image
image
Переглядiв: 4599