Як у Кропивницькому відзначили День захисту дітей (ФОТО)

01.06.2021 12:05
image

В обласному центрі на площі Героїв Майдану відбулося свято з нагоди міжнародного дня захисту дітей сьогодні, 1 червня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR. 

До організації святкових розважальних локацій долучилися правоохоронці та рятувальники. Малеча мала змогу сісти за кермо поліцейської машини або автомобіля рятувальників, ознайомитися з правилами дорожнього руху, роботою кінологів та пройти цікаві квести.  

«На локації управління патрульної поліції працює дорожня грамота, яку ми отримали нещодавна. Ми можемо на ній з дітьми у грайливій формі ознайомитися з правилами переходу перехрестя дороги, пригадати з ними дорожні знаки. Також у нас є локація, де наші працівниці роблять світловідбивні флікери. Також діти мають посидіти в автомобілі та отримати книгу «Тисяча і один поворот». Дорослі ж сьогодні мають можливість одягти окуляри, які імітують стан алкогольного сп’яніння, аби зрозуміти та відчути, наскільки складно керувати своїм тілом, не говорячи вже про автомобіль у стані сп’яніння», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR начальник відділу зв'язків з громадськістю управління патрульної поліції в Кіровоградській області Оксана Білоброва.

Також на площі влаштували святковий концерт за участю хореографічних колективів міста.

«Прийшла сюди разом із  сином – йому цікава техніка рятувальників. Він вже встиг посидіти за кермом автомобіля, залишився у захваті. Тепер хоче стати водієм автомобіля пожежника. Мені особисто сподобалися виступи дитячих колективів», - зазначила кропивничанка Олена Бабенко.
image
image
image
image
image
image
image

 

 

Переглядiв: 1479