Як у школах Кропивницького готуються до нового навчального року (ФОТО)

05.08.2019 14:12
image

В обласному центрі представники міського управління освіти разом із членами Громадської ради при виконкомі проінспектували три міські школи в рамках підготовки до нового навчального року сьогодні, 5 серпня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.  

Активісти та посадовці оглянули перші три об’єкта – ЗОШ №№30, 22 та НВО №33. Наразі у закладах тривають ремонти, зокрема, у спортивних залах та роздягальнях.Втім керівництво шкіл запевняє: до початку навчального року ремонти будуть завершені.

image
image
image
image
«Протягом останніх років за рахунок коштів  з міського бюджету, а також з державного робляться ремонти у наших школах. Перші-другі класи наразі забезпечені дидактичними матеріалами. Що стосується парт, то вже 25%  завезено і щотижня меблі надходять в рамках реалізації тендерного договору. До початку навчального року усі класи будуть готові приймати наших учнів», - запевнила начальник міського управління освіти Лариса Костенко.

За словами посадовця, інспекція загальноосвітніх закладів буде проводитися в рамках складеного графіку. Вже з 7 серпня спеціально створена комісія обстежуватиме кожен заклад і в результаті підписуватиметься акт готовності, без якого жодна школа чи садочок не зможуть розпочати свою діяльність з 1 вересня.

image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1776