Як в «Єлисаветграді» презентували «Погляд» (ФОТОРЕПОРТАЖ)

08.12.2017 15:27
image

В обласному центрі в галереї «Єлисаветград» відкрилася всеукраїнська художня фотовиставка «Погляд 2017» сьогодні, 8 грудня. Про це повідомляє DOZOR.

За інформацією, головним організатором виставки є клуб "Колаж", якому в цьому році виповнилося 20 років.

«Я хочу сказати, в чому важливість цьогорічної виставки. В тому, що у ній беруть участь фотографи-професіонали і ті, які лише розпочали свою творчу діяльність у цій сфері. Є дуже багато нових прізвищ. Також в цій виставці вже вдруге бере участь мій син Гліб. Взагалі у галереї представлені 93 роботи 47 фотографів з Дніпра, Кривого Рогу, Херсону, Хмельницького, Одеси та інших міст України. Виставка є ювілейною і проводиться вже у 20-й раз. «Погляд» був заснований у 1997 році. Дуже приємно, що найкращі події відбуваються у нашому місті та у нашій галереї, зокрема», - розповів у коментарі сайту DOZOR власник галереї «Єлисаветград» Микола Цуканов.
«Дуже багато фотографій зроблено, ними можна повністю накрити нашу планету. Однак поява кожної фотографії – це диво. Тому що автор фото доносить його в соціум через свій внутрішній світ, несе у цей світ прекрасне. Фотографія має  динамічну роль, коли її енергетика здатна змінювати світ. Один знімок може зробити переворот у науці. У нас в Кривому Розі так і сталося, коли знімки народили промисловий туризм, а далі народиться індустріальне фото. Це не випадково. Роль фотографії - робити все найкраще, найпрекрасніше та об’єднувати людей», - каже фотограф з Кривого Рогу Олександр Водолазкін.

Після відкриття виставки фотомитців нагородили почесними дипломами. Виставка діятиме в галереї до 19 грудня.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 2393