Як в обласній лікарні Кропивницького привітали медиків (ФОТО)

19.06.2020 08:27
image

У Кропивницькому в обласній лікарні відбувся концерт до Дня медика сьогодні, 19 червня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, медиків вітав міський професійний духовий оркестр.

«Взагалі я по професії ветлікар, але працюю медичною сестрою. Але мені все одно подобається моя професія. До мене приходять люди у скрутному становищі і яке щастя, коли розумієш, що можеш допомогти. Мені здається, що я б не змогла працювати кимось іншим. Саме тому я тут працюю вже сім років. Приємно, звичайно, що сьогодні є така можливість трохи відпочити і послухати оркестр, але хотілося б все ж, щоб медиків згадували частіше», - розповіла молодша медична сестра приймального відділення Людмила Денисенко.
image
image
image

Присутні насолодилися музикою, починаючи від маршів, закінчуючи джазом і народними мелодіями.

«Мене радує те, що сьогодні нас вирішили привітати, тому що зараз дуже тяжкі часи для нас, як для медичних працівників. Морально  дуже важко, тому що окрім того, що переймаєшся за пацієнтів, боїшся, щоб самому не захворіти та не передати це колегам або сім’ї. Однак плюси в медицині завжди є. Раніше я працювала секретарем, але вирішила спробувати себе тут і дуже цьому рада», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR молодша медична сестра клініко-діагностичної лабораторії Людмила Коноваленко.
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 5172