Як відбувалося нагородження переможців конкурсу року Кіровоградщини «Народний бренд»

19.12.2019 10:22

В обласному центрі  у ресторані «Парадіз»  у рамках  конкурсу «Народний бренд»  відбулося урочисте нагородження компаній, які, на думку кропивничан, стали кращими у своїх галузяхПро це медіапорталу DOZOR повідомили організатори конкурсу.

Так, в Україні проект «Народний бренд» існує вже18 років. У ньому беруть участь Вінниця, Житомир, Хмельницький, Тернопіль і, починаючи з минулого року, Кропивницький.

У змаганні взяли участь 747 місцевих компаній. Голосування розпочалося 1 жовтня і тривало до 30 листопада на базі  найбільшого сайту-довідника ТОП-20.

«Цей рік порадував нас кількістю голосуючих — понад шість тисяч кропивничан висловили свою довіру та підтримку компаніям. Перемога у «Народному бренді» — це народне визнання, — привітала присутніх керівник проекту ТОП-20, директор Кропивницької філії медіа-групи «Город» Тетяна Землянська.

На початку заходу організатори вже традиційно розіграли головний подарунок від сайту ТОП-20 серед учасників голосування. З-поміж 6000 смужок паперу з прізвищами, поміщених у скляну ємність, випадково обрали одну – з іменем 17-річного Сергія КарпенкаЮнакові зателефонували під час церемонії та повідомили про виграш – він отримав новенький планшет Huawei.

Сергій навчається в одинадцятому класі  ЗОШ №35, мріє стати професійним хореографом. Тому й вирішив підтримати у конкурсі танцювальний колектив «Метелиця»Як виявилося, за «Народний бренд» хлопець голосував уперше.

«Я не очікував дзвінка, і тим більше – цінного приза у вигляді гаджету, гадав, що це, напевно, розіграш, – зізнається Сергій Карпенко. – Та пізніше мені зателефонувала знайома, яка була присутня на урочистостях з нагородження, і підтвердила, що я дійсно виграв планшет».

Одна з найпопулярніших категорій, за яку голосували кропивничани, “Аптеки”. Свою думку люди висловили 4348 разів, 1127 голосів отримала мережа «Аптека низьких цін».

«Ми вдячні за таку високу оцінку нашій мережі, основа місія якої — допомогти кожному зберегти здоров’я. Дякую організаторам і компаніям, адже за кожною перемогою стоїть колосальна праця», -  сказала завідувач Ірина Щирська.

Серед переможців є компанії, які виборюють перше місце вже вдруге поспіль. Зокрема, ПриватБанк (2755 голосів), мережа кав’ярень “Франс.уа”, магазин дитячих товарів “Чудо острів”, інтернет-провайдер “Шторм”, майстерня авторської краси “Мак”, центр здоров’я та краси “Драйв”, магазин квітів “Екзотик-Флора” та мовний центр “Жираф Клаб”.

«Вдячні організаторам і нашій команді, з чиєю допомогою ми стали кращими. Вітаємо переможців. Бажаємо зустрітися тим же складом у наступному році», – привітала присутніх керівник “Школи-студії Наталії Аліфанової” Наталя Аліфанова, чия компанія також стала кращою у категорії “Навчання та курси”.

Під час церемонії нагородження майже всі компанії рандомно у лототроні обирали містян, які отримають від них брендові подарунки.

До прикладу, директор будівельно-господарського гіпермаркету "Епіцентр" Євгеній Вознюк подарував кропивничанці пилосос "Samsung". Комерційний директор інтернет-провайдера "Shtorm" Роман Воронков подарував smart-приставку і комплект wi-fi-роутера. А офіційний представник салону-магазину будівельних штукатурок "San Marco" Юрій Чернов передав італійські футболки та новорічні іграшки для трьох містян.

Романтичні сертифікати подарували керівник пабу "Drova" Сергій Іщенкоа керівник ресторану "Тихая гавань" Світлана Горбунова – запрошення на смачну вечерю у закладах п’ятьом кропивничанам. Компанії “М’ясокомбінат Ятрань” та “Файно маркет” подарували сертифікати на продукцію у магазинах мережі.  Були також і сертифікати на майстер-класи, знижки у компаніях та інша сувенірна продукція.

image

Головний лікар стоматологічної клініки "Імпландент" Ольга Грицюк

image

Нагороди для керівників дитячого садка та мовного центру "Жираф"

image

Beauty Partner заходу, студія "МАК" генерує красу та настрій

image

керівник студії свят «Діоніс» Iрина Лещенко

image

Керівник відділу маркетингу "Файномаркет" Алла Зленко

image

Адміністратор автомийки "Екстрим кар вашинг" Андрій Басистий

image

Керівник автосалона "Авто-Шанс" Анна Максименко

image

Керівники ансамблю "Метелиця" Володимир Яремчук та Тетяна Нагурна

image

Гурт "Don Blues Band"

image

Директор та маркетолог "Епіцентр" Вікторія Савченко та Евгеній Вознюк

image

 Керівник Crazy Land Ігор Шуть

image

Ірина Щирська вдруге отримає нагороду для "Аптеки низьких цін"

image

Катерина Перекрестова, Наталія Аліфанова, Ірина Лещенко, Катерина Стерпул, Ірина Маркова

image

Команда "ТОП-20"

image

 Власниця центру здоров'я та краси «Драйв» Марія Тарасова

image

Нагороди для туристичної агенції "Join UP"

image

Директор ЛОР кабінету "Панацея" Оксана Чудна

image

Керівник "АН Респект" Оксана Слатніцька

image

Керівники магазина декоративних штукатурок "Сан Марко" Ольга та Юрій Чернови

image

Партнери заходу "Вуличне радіо" Анна Бродська, Марія Зайченко

image

Подяка для партнера Марка Кояви

image

"ПСВ Групп" -  Елеонора та Володимир Петренки

image

Керуюча рестраном «Тихая Гавань» Світлана Горбунова

image

Керівники нацпотужніших виробництв Кіровоградщини - Сергій Калапа, Дмитро Бірець, Евгеній Засінець

image

Юлія Ланецька отримує нагороду ПриватБанку

Фото з церемонії нагородження за посиланням

Переглядiв: 2143