Як відомий хореографічний колектив «Аеліта» відсвяткував 15-річчя (ФОТО)

29.03.2018 09:13

В обласному академічному музично-драматичному театрі ім.М.Л.Кропивницького відбулося урочисте святкування дня народження зразкового колективу – студії хореографічного мистецтва «Аеліта», якому виповнилося 15 років. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

У першій частині концерту глядачам презентували дивовижний мюзикл «Аліса. Повернути час», режисер-постановником якого стала керівник «Аеліти» Олександра Ткаченко. У дійстві взяли участь талановиті актори Євген Скрипник, Дарія Завгородня, Олексій Козачинскький, Наталія Камінська, Людмила Мокряк, Павло Кушнарьов. Також у постановці взяли участь фіналісти 5-го сезону шоу «Україна має талант».

Так, головна героїня казкової історії втратила не просто рідну людину, а залишилися без батьків. Розгубленість та відчай ведуть її у незвичайний світ – світ балакучих тварин та норовливих диваків. Чарівний кролик став для дівчинки філософом-поводирем, а Капелюшник – вірним другом. Чи вдасться Алісі подолати власні сумніви і повернути час – про це, власне, і розповідала глядачам історія.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Друга частина була присвячена концертній програмі «LOVE.UA», у якій артисти представили яскраві вокально-хореографічні композиції. Зокрема, виконувалися відомі українські пісні, патріотичні номери.

Привітати хореографічний колектив з ювілеєм прийшли й відомі містяни і діячі мистецтва, аби подякувати «Аеліті» за культурну діяльність і вручити подарунки та відзнаки.

image
image
«Знаю цей чудовий колектив дуже давно, практично від самого заснування. Дуже приємно спостерігати за дітками, які не тільки дорослішають, а і зростають та розвиваються у професійному плані. Колектив з кожним новим проектом виходить на новий рівень майстерності. Бажаю «Аеліті» нових перемог!», - привітав колектив  засновник Культурно-мистецького фонду «Перспектива», громадський діяч Артем Стрижаков.
image
«Олександро, я тебе знав як студентку, чесну та добросовісну. Ти почала працювати ще тоді, коли навчалася. Ти – особистість, продюсер. Я бажаю тобі міцного здоров’я, талановитих діток», - звернувся до керівника «Аеліти» Олександри Ткаченко народний артист України, відомий діяч мистецької галузі Анатолій Коротков.
«Я дуже вдячна, що потрапила на таке казкове дійство, що мала можливість переглянути чудове, просто неперевершене перевтілення, яке продемонстрував колектив «Аеліти» до чудової казки «Аліса». Я бажаю всім, хто долучився до цієї справи, якомога більше підтримки, тому що все залежить від керівника – як його виховали, як наставили, а потім -  яку неймовірну роботу проводить ця тендітна,чарівна, красива жінка. Підтримуйте її, будь ласка. Вітаю всіх дітей і бажаю якомога більше підтримки, щоб  завжди були люди, які надихали, які підтримували», -  виступила заступник директора з виховної роботи з дітьми обласної філармонії Ірина Полонська.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
«Наш колектив – артисти, діти – отримали величезне задоволення від сьогоднішнього свята,   я сподіваюся, що  нам все вдалося. Дуже приємно, що деякі випускники «Аеліти» повернулися для того, щоб станцювати на цій сцені. Ми щиро вдячні всім за привітання, теплі слова, які надихають наш колектив рухатися вперед», - зазначила у коментарі медіапорталу DOZOR керівник «Аеліти»  Олександра Ткаченко.
Переглядiв: 3137