Які вулиці Кропивницького перекриють у День міста

13.09.2019 08:43
image

В обласному центрі заплановані часткові і повні перекриття кількох вулиць у День міста в суботу, 21 вересня. Про це під час прес-конференції повідомив начальник міського управління транспорту Віктор Житник сьогодні, 13 вересня, інформує медіапортал DOZOR.

«На постійній основі буде перекриття вулиці Великої Перспективної , починаючи від Преображенської до Шевченка з 9:00 до 22:30. Додаткові перекриття: з 9:00 від супермаркету «Копілка» до вулиці Преображенської (на час ходи представників Фортечного району – ред.), від площі Соборної до вулиці Шевченка буде перекриття Великої Перспективної на час руху колони представників Подільського району. Також додаткове перекриття буде з 14:00 до 16:00 на ділянці вулиці Великої Перспективної від пам’ятника Ангелу-охоронцю до вулиці Шевченка на час ходи танцювальних колективів, які йтимуть на площу Героїв Майдану. Також перекриття буде на дільниці вулиці Чміленка від Великої Перспективної до Чорновола з 6:00 до 24:00. Невеличке перекриття буде в районі Ковалівського парку з 7:00 до 18:00. Це ділянка  вулиці Дворцової від Кавалерійської до Юрія Олефіренка та вулиці Кавалерійської від вулиці Дворцової до вулиці Євгена Чикаленка», - розповів Житник.

У зв’язку з цим,  електротранспорт курсуватиме вулицею Преображенською, проспектом Винниченка та мікрорайоном Ковалівка, вулицею Євгена Маланюка.

Переглядiв: 1145