Яким був візит першого заступника міністра аграрної політики на Кіровоградщину (ФОТО)

11.06.2021 12:27
image

У Кіровоградській ОДА відбулася робоча зустріч з представниками територіальних громад та районів області під головуванням першого заступника міністра аграрної політики та продовольства України Тараса Висоцького сьогодні, 11 червня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

«Кіровоградщина – аграрне серце України. І сьогодні ми змогли обговорити низку питань, які мають велике значення для області. Упродовж кількох годин ми ґрунтовно та ретельно проаналізували, які саме додаткові інструменти ми можемо застосувати для ефективнішого розвитку наших громад в умовах децентралізації. Переконана, що всі учасники цієї зустрічі знайшли відповіді на свої питання і зможуть в себе на місцях працювати ще продуктивніше», – наголосила Марія Чорна.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Під час наради Тарас Висоцький акцентував на реформах, які будуть діяти на території всієї країни вже в найближчому майбутньому. Мова йшла про земельну реформу, а також податкову.

«Надзвичайно приємно бути тут на Кіровоградщині , поспілкуватися очно, адже наразі ми знаходимося в «зеленій» зоні. Впевнений , що жодне спілкування на платформі Zoom живого контакту не замінить. Раніше ми розпочали з Кіровоградщини земельні форуми , зараз символічно, що знову з цієї області  ми розпочали аграрні форуми, які є критично важливими для нашої держави», наголосив Тарас Висоцький.
image

У рамках зустрічі представники районів та громад мали змогу задати питання, які стосувалися аграрної сфери та отримали роз’яснення щодо усіх нюансів земельної та податкової реформ. За словами голови ОДА Марії Чорної, такі зустрічі мають стати традиційними та стосуватися усіх ключових сфер розвитку області.

image

 

Переглядiв: 925