Яким був візит Петра Порошенка до Кіровограда (ФОТОРЕПОРТАЖ)

28.02.2019 17:15
image

Як повідомляв медіапортал DOZOR, Президент Петро Порошенко з робочим візитом відвідав обласний центр сьогодні, 28 лютого.  До приїзду гаранта місто, особливо, комунальники, готувалися заздалегідь, бо ж навіть вночі латали ями на міських дорогах, а зранку вимкнули світлофори у центральній частині міста.

Так, спочатку Президент України відвідав обласну філармонію, де провів Раду регіонального розвитку. У ході наради Петро Порошенко пояснив, що планує зробити за наступні п’ять років своєї каденції. Серед обіцянок – підвищення зарплат та пенсій, залучення багатомільярдних інвестицій. Кіровограду ж посадовець передбачив економічне зростання, створення агро-логістичних центрів та укріплення аеропорту. Також Порошенко зазначив, що Кіровоград має бути з готелями відомих брендів типу  «Hilton», «Sheraton» або «Four Seasons».

image
image
image
image
image

Президент під час Ради регіонального розвитку у філармонії 

Після цього гарант поїхав до Олександрії, а на головній площі міста розпочався концерт за участю співаків Тараса Петриненка, Тетяни Горобець та гурту  «Плач Єремії». І хоча на початку концерту присутніх було лише кілька десятків, згодом до площі підвезли людей на автомобілях, та й посадовці ОДА і звичайні перехожі також прийшли прослухати українські пісні безкоштовно в рамках передвиборної кампанії Президента.  

Наприкінці концерту кортеж очільника країни прибув до площі. Петро Порошенко виступив перед жителями міста, переконуючи у тому, що в країні відбулися зміни на краще.  Завершився концерт гімном України.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Петро Порошенко на головній площі міста

Переглядiв: 7643