Яким художники з усієї України побачили наше місто (ФОТО)

07.09.2018 07:15
image

Протягом чотирьох днів кіровоградці мали змогу спостерігати, як художники з усієї Украіни малюють наше місто. Сьогодні в художньому музеї вже можна побачити результати праці митців. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

В експозиції виставки за підсумками всеукраїнського пленеру - більше двадцяти полотен з видами міста, написаних олією та аквареллю.  Це чудова нагода подивитися на знайомі пейзажі очима художників – митці малювали центральну площу та «Дзеркальний», Грецьку церкву та Набережну, Синагогу та будинок Мейтуса, музей Осмьоркіна та Краєзнавчий музей. В експозиції також представлені роботи кіровоградських художників, написані під час пленеру, який художній музей проводив до свого 25-річчя.

Більшість робіт ще не одягнені в рами, деякі навіть не повністю висохли. І це надає виставці особливого шарму – наче мимохідь зайшов у майстерню художника і бачиш тільки-но завершену картину.

image
image
image
image

В експозиції представлені твори Світлани Аношкіної, Андріана Бабюка, Цезарія Ганушкевиа, Андрія Куцаченка, Олександра Луцкевича-Лєрмана, Карини Волошко, сестер Алли та Галини Хмель, Єгора Дулина, Григорія Вовка, Анатолія Горбенка, Анатолія Кравченка, Михайла Спорника; Олександра Кари, Миколи Боровика, Людмили Боршош, Анатолія Житарюка, Сергія Завадяка, Василя Кондратюка, Федора Матейчука, Анни Петренко, Анатолія та Сергія, Шаповалових, Валерія Давидова, Ігоря Смичека, Андрія Хвороста.

Виставка триватиме недовго – лише до 17 вересня.  

image
image
Переглядiв: 1363