Якість та доступність: Чого очікувати від Ford у Кропивницькому (ФОТО)

10.09.2020 15:06
image

Легендарний автомобільний бренд форд має 117-річну річну історію успіху. Компанія Ford Motor, заснована бізнесменом та винахідником Генрі Фордом ще на початку минулого століття випускала автомобілі, орієнтуючись на якість та доступність для клієнтів. Незмінними залишилися принципи компанії і сьогодні. А переконатися в цьому можна, завітавши до автосалону Ford у Кропивницькому. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, наразі компанія  «МОТОРКОМ+» є офіційним та єдиним дилером марки Ford у Кропивницькому та Кіровоградській області. Автосалон бренду знаходиться за адресою: проспект Винниченка , 2. Тут на покупців вже чекають нові моделі бренду – оновлений Ford Kuga 2020 модельного року та кросовер Ford Puma – теж новинка популярного бренду.  До речі, зараз клієнти можуть скористатися цікавою спецпропозицією на придбання Ford Kuga – отримати знижку до 160 тисяч гривень на класичну модель автівки 2019 року випуску.

«Автомобілі Ford – це не тільки сучасні легкові авто, а й широка лінійка комерційної техніки. Величезний вибір автомобілів з різноманітніми надбудовами стануть відмінними помічниками у вашому бізнесі. Ви можете у цьому переконатися, завітавши до нашого автосалону», - говорить керівник відділу продажів компанії «МОТОРКОМ+» Руслан Самородов.
image
image
image
image

Автосалон Ford у Кропивницькому має низку вирішальних для покупців переваг. Крім покупки авто, кожен клієнт отримує багато різноманітних і дуже важливих бонусів. Тут не лише продають авто, а й надають якісне сервісне обслуговування усіх моделей автомобілів. 

«Своїм шановним клієнтам ми пропонуємо повний технічний assistants протягом усього гарантійного терміну автомобіля. Наприклад, безкоштовну допомогу в дорозі, евакуацію автомобіля до найближчого сервісного центру. Програма діє на території усієї країни, де б людина не знаходилася і що б не відбулося з автомобілем – компанія Ford завжди допоможе. Наприклад, якщо ви взимку їдете дорогою і раптом щось сталося з автомобілем – потрібно лише зателефонувати на гарячу лінію компанії і вже найближчим часом ви отримаєте необхідну допомогу», - говорить представник компанії.

Серед інших переваг компанії-дилера – надання трирічної гарантії на автомобілі Ford без обмежень пробігу. Для власників автомобілів Ford теж діють чудові та вигідні спецпропозиції. 

«По сервісному обслуговуванню для власників автомобілів Ford діє акція – знижка у розмірі 30% на послуги і 10% - на запасні частини.  Також діє особлива програма лояльності для автомобілів Ford із США – «Економ сервіс Америка» за спеццінами. Даним сервісом передбачається повний огляд авто американського ринку бренду Ford за доступною ціною у нашому сервісному центрі. Усі роботи та запчастини, які були замінені під час обслуговування, матимуть повну гарантійну підтримку», - пояснює спеціаліст Руслан Самородов.

Крім цього, говорить представник компанії, у салоні кожного клієнта зустрінуть справжні професіонали, які нададуть необхідні консультації та поради.

«Ми маємо фаховий персонал, який постійно підвищує свою кваліфікацію, сучасне обладнання та інші ключові переваги. Автомобілі, представлені у нашому автосалоні, європейської якості. І кожен матиме змогу придбати автомобіль, орієнтуючись на свої можливості та потреби. Для зручності ми пропонуємо клієнтам імпортерські кредитні програми – «Winner Finance». Програма передбачає зниження процентних ставок та збільшення термінів кредитування. Працюємо з усіма потужними банками, які відомі в Україні та за кордоном», - пояснює фахівець.
image

Наразі компанія запрошує усіх бажаючих відвідати автосалон Ford випити кави та ознайомитися з представленими у дилерському центрі моделями. Крім цього кожен бажаючий має можливість отримати послугу тест-драйву автомобілю, аби відчути комфорт та якість відомого світового бренду. Дилер-центр компанії Ford знаходиться за адресою: проспект Винниченка, 2. Номер телефону для довідок:  096 710 88 88.

image
Переглядiв: 2593