Якою буде організація харчування у школах Кропивницького

29.12.2020 12:36

В обласному центрі члени виконавчого комітету підтримали проект рішення «Про організацію харчування учнів та вихованців закладів освіти м. Кропивницького на 2021 рік » під час засідання сьогодні, 29 грудня, інформує медіапортал DOZOR.

«Даним рішенням пропонується встановити вартість харчування згідно з додатком. Пропонується дозволити 50 % знижки в сім’ях, де є троє і більше дітей, збільшити керівникам закладів освіти вартість харчування дітей за рахунок коштів спонсорів, управлінню освіти забезпечити за необхідності умови для організації харчування дітей з особливими дієтичними потребами, у тому числі з непереносимістю глютену та лактози», - розповіла начальник відділу юридичного та фінансового забезпечення управління освіти Олена Васильєва.

Також передбачається забезпечити в закладах загальної середньої освіти реалізацію готових страв та буфетної продукції за вартістю продуктового набору.

Як раніше повідомляв DOZOR, вартість харчування для вихованців дитсадків у Кропивницькому з наступного року буде від 26 до 36 гривень.

Переглядiв: 657