Юна співачка з Кропивницького підкорила фестиваль української культури «Берегиня» (ВІДЕО)

08.07.2020 10:17

Вихованка Народного художнього колективу студії вокального мистецтва «Антарес» стала призеркою фестивалю української культури «Берегиня». Про це повідомляється на сторінці обласного центру дитячої та юнацької творчості у Фейсбук, інформує медіапортал DOZOR.

Так, організатором фестивалю-конкурсу виступили українці в Словенії — спілка «Берегиня». У фестивалі взяли участь хореографічні, вокальні, інструментальні, театральні колективи, солісти і малі форми, що працюють в різних жанрах мистецтва з усіх областей України, а також мистецькі колективи української діаспори світу. фестиваль проходить вже всьоме, але в online форматі вперше. Учасниця з Кропивницького Софія Куліковська брала участь у фестивалі від Гімназії нових технологій та боролася за перемогу у двох номінаціях. 

В результаті вихованка колективу «Антарес» з Кропивницького Софія Куліковська здобула другу премію. Також Софія виборола другу премію у номінації "Театральне мистецтво - художнє слово". Готувала учасницю керівник студії художнього слова "Юність" Валентина Політаєва. 

Переглядiв: 1840