Юнак із Кропивницького посів перше місце на всеукраїнській виставці з моделювання (ФОТО)

11.12.2019 07:35
image

Вихованець КЗ «Кіровоградський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Таран Богдан посів перше місце у відкритій Всеукраїнській виставці-конкурсі з історико-технічного стендового моделювання «Щит Батьківщини». Про це медіапорталу DOZOR повідомили в обласному управлінні освіти, науки, молоді та спорту.

За інформацією, виставка-конкурс, присвячена Дню Збройних Сил України, проходила у Запоріжжі. Так, оцінювалися моделі як зібрані із пластмасових наборів, так і самостійно виготовлені з будь-якого матеріалу (у тому числі, з паперу) будь-якої спрямованості.

Виставка проводилася в командному та особистому заліках у 12-ти номінаціях. Кіровоградську область представляли вихованці гуртка  «Стендові моделі-копії суден із двигуном» КЗ «Кіровоградськийобласнийцентр науково-технічної творчості учнівської молоді». За рішенням журі, в особистій першості у номінації «Автотехніка» (1:24) І місце посів Таран Богдан. Його  нагородили дипломом Міністерства освіти і науки України та цінним подарунком від спонсорів заходу. Також Вадим Орсагош в особистому заліку виборов четверте місце.

Крім того, для учасників організували культурно-розважальна програма, екскурсії туристичними об’єктами та музеями Запорізького краю.

image
image
Переглядiв: 1790