Юнак з Кіровоградщини потребує допомоги для боротьби з тяжкою хворобою

29.11.2019 16:02
image

22-річний житель Помічної Антон Михайлюк потребує допомоги для боротьби з онкологічним захворюванням – лімфомою Ходжкіна. Про це медіпорталу DOZOR повідомила матір юнака Валентина Ярошенко.

Так, боротьба молодого хлопця з тяжкою хворобою триває вже два роки. За цей час під час лікування в Національному інституті раку він пройшов вже 20 курсів хіміотерапії, 40 курсів променевої терапії, терапію супроводу а також безліч обстежень та аналізів.

За інформацією, основним лікуванням має бути високодозна хіміотерапія з аутологічною трансплантацією кісткового мозку (коли у пацієнта беруть його власні стовбурові клітини заморожують вводять високі дози хіміотерапії щоб знищити все погане, після розморозки повертають клітини назад для відновлення роботи кісткового мозку).

На сьогоднішній день заготовлено лише частину необхідного матеріалу, тому хлопець має продовжувати проходити хіміотерапію, адже без лікування чекати на трансплантацію неможливо. .

«Мобілізація стовбурових клітин для колекції проводиться дороговартісним препаратом Плеріксафор (1 флакон - 1150 доларів). - Перший рік лікування фінансово ми справлялись самі, за допомогою ні до кого не звертались, але оскільки лікування довготривале та дороговартісне, я майже рік прошу у небайдужих і милосердних людей фінансової підтримки на лікування мого сина Антона. Сказати, що за ці два роки ми пройшли дуже важкий шлях - це нічого не сказати, боротьбу з онкологією немає з чим порівнювати, тому дуже прошу по можливості допоможіть нам зібрати 90 000 гривень на проведення повторної колекції стовбурових клітин для проведення високодозової хіміотерапії», - благає матір Антона Михайлюка.

Бажаючі допомогти можуть переказати кошти за наступними реквізитами: Карта ПриватБанку 4149 4978 7363 0380 - Михайлюк Антон Андрійович.

image
image
Переглядiв: 3123