Юні кропивницькі футболісти святкували перемогу на турнірі пам’яті Андрія Куценка

14.08.2019 10:03

 

image

В обласному центрі на стадіоні «Зірка» вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл боролися за перемогу у вже ХІV-у традиційному турнірі з футболу, присвяченому пам’яті колишнього гравця і спортивного директора футбольного клубу «Зірка» Андрія Куценка, протягом 12-13 серпня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у міськраді.

Учасниками цьогорічних змагань стали чотири команди, які представляли Кіровоградську, Дніпропетровську, Полтавську та Черкаську області.

За підсумками футбольних баталій на четвертому місці фінішувала команда з Кременчука, бронзовими призерами стали представники Кривого Рогу, срібні медалі завоювали юні футболісти з Ватутіного Черкаської області, а переможцями турніру стали юні кропивничани - вихованці Олексія Ярюхіна із команди «Зірка» U-13.

Під час урочистого закриття змагань юних спортсменів привітали перший тренер Андрія Куценка, керівник програми розвитку дитячо-юнацького та молодіжного футболу ФК «Зірка» Вадим Даренко, начальник управління молоді та спорту міської ради Сергій Колодяжний. Переможців та призерів змагань нагородили  дипломами, медалями, кубками і призами.

image
image

Фото з сайту міськради

Переглядiв: 598